Terug naar het Forum

Het forum werkt als volgt:

iRoad Moderators stellen een Topic samen over allerlei onderwerpen.
Daarbij proberen wij zo objectief mogelijk te zijn en zullen ons altijd houden aan de werkelijkheid, de feiten, de waarheidsvinding.

"Iedereen heeft zijn eigen waarheid" is een veel gehoord argument als de tegenpartij geen tegenargument heeft.
Men heeft vastgesteld dat overwegend de meeste mensen waarnemingen of situaties niet volgens de regels van de wetmatige logica beoordelen maar op grond van vuistregels en “beproefde” strategieën. Op deze wijze kan men eenvoudig en snel conclusies trekken.

Vuistregels werken op heuristische basis welke wel eens kunnen leiden tot oplossingen maar het zet iemand vaker op het verkeerde been juist omwille van vaste ingekaderde patronen/beperkingen.
Waarneming is het zien van de werkelijkheid gebaseerd op feiten. Iedereen kan het maar niet iederen wilt het zien.

Mocht je als forum-lid een bepaald onderwerp willen bespreken stuur ons dan een mailtje (onderwerp@iroad.info) welk onderwerp je wilt bespreken en eventuele tekst.
Vervolgens zullen wij dan na beoordeling, als nodig blijkt, de tekst herschrijven,redigeren, aanpassen, invullen enz.

Men kan alleen een reactie plaatsten als men een account heeft aangemaakt.
Ga hiervoor naar “Registreren” bedenk een gebruikersnaam en vul een e-mailadresadres in.
Vervolgens ontvang je een e-mail met de bevestiging van je registratie.
Daarop volgt een apparte e-mail, met een link, waar jij je persoonlijk wachtwoord kan instellen. Done!!!

Na het inloggen kan men een Topic kiezen waarop men wilt reageren.
Mocht men een e-mail willen ontvangen m.b.t. een bepaalde Topic, als een medeforumlid een reactie heeft geplaatst, klik dan op Subscribe for new replies.
Mocht je besluiten om geen e-mail meer te willen ontvangen, over een bepaalde Topic, klik dan binnen, de desbetreffende, op Unsubscribe.

Men dient aanvankelijk bij iedere Topic op “Subscribe for new replies” te klikken wilt men een e-mail ontvangen m.b.t. een nieuwe reactie op een desbetreffende Topic.
Wilt men een reactie van een medeforumlid voorzien van een  Ouote, klik dan rechts onderaan de editor op  Quote.
Vervolgens ziet men rechtsboven in het scherm een draaiende cirkel “working”. Als deze verdwijnt dan staat de tekst in je editor.

Ben je van mening dat een medeforumlid niet volgens de regels speelt …. klik dan rechts onderaan de editor op Report.
Voor de goede orde willen wij vermelden dat het iRoad-Forum noch links noch rechts is en nagenoeg alles geschreven kan worden conform de Forum Voorwaarden.

M.a.w. politieke incorrectheid is geoorloofd mede zoals beledigen en kwetsen. Bij geweld, bedreiging, discriminatie of beledigen van kleur/ seksuele geaardheid/ geslacht en handicap, wordt het account verwijderen. Alvorens iets of iemand te rapporteren lees eerst de Forum Voorwaarden.
iRoad hoopt dat er zo min mogelijk van de Report-link gebruik wordt gemaakt immers wij burgers worden al voldoende gesmoord en beperkt m.b.t. het vrije woord.

Rechts van het scherm staan Internetlinks (Relevante Documentatie) die verwijzen naar diverse artikelen m.b.t. het onderwerp.
Tevens voegen wij aan Relevante Documentatie Standup Comedians toe welke op treffende en feitelijke wijze maatschappelijke en sociale themas fileren.
Geheel rechts onderaan van het scherm staat een donatie knop mocht men een financiële  bijdrage willen leveren om het Forum draaiende te houden.
Doneert je niets dan ben je en blijf je welkom op het iRoad-Forum immers het is je mening wat telt.
Zegt het voort op Social Media dat het iRoad-Forum de plaats is waar men zijn ei kwijt kan.

Iroad gaat niet met forumleden in discussie over welk onderwerp dan ook!

 

Print vriendelijke versie


Terug naar het Forum